Кошик 0
Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню

8 ЗОЛОТИХ ПРАВИЛ ВИКОРИСТАННЯ НІЧНОГО КРЕМУ

8 ЗОЛОТИХ ПРАВИЛ ВИКОРИСТАННЯ НІЧНОГО КРЕМУ

8 ЗОЛОТИХ ПРАВИЛ ВИКОРИСТАННЯ НІЧНОГО КРЕМУ


Наука про догляд за шкірою досягла значного прогресу, і продукти стали зосередженими на конкретних цілях. Нічні креми еволюціонували від жирних і важких до легких і легко вбираються, і, перш за все, вони реабілітують від пошкоджень, сприяють регенерації клітин і уповільнюють старіння шкіри. Завдяки передовим технологіям активні інгредієнти проникають у глибокі шари шкіри, підвищуючи ефективність, посилюючи антиоксидантну та антивікову дію.


Навіщо нам нічний крем?


Вночі, під час сну, клітини шкіри регенерують, а застосування нічного крему на основі розумних систем доставки призводить до оптимальних результатів.


1. Завжди наносьте на очищену суху шкіру.


2. Наносити за 1-2 години до сну, щоб крем не стерся об подушку.


3. Переконайтеся, що крем, який ви використовуєте, містить будівельні та реабілітаційні інгредієнти, такі як лікопін, ліпоєва кислота, пептиди, вітаміни C, E, ароматичні жири, рослинні есенції, гіалуронова кислота та ретинол.


4. Виберіть нічний крем відповідно до типу та стану вашої шкіри. Враховуйте й інші чинники – алергію, спосіб життя, пору року, рівень сонячного опромінення тощо. Для досягнення найкращих результатів рекомендується пройти обстеження у професійного косметолога.


5. Нанесіть тонкий, але достатній шар, щоб покрити всю область обличчя.


6. М’якими рухами втирайте крем у шкіру від центру назовні.


7. Не забудьте шию! 


8. Почніть користуватися нічним кремом з раннього віку, якщо хочете відстрочити появу вікових ознак!


Коментарі