Кошик 0
Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню

ПЕПТИДИ ДЛЯ ШКІРИ

ПЕПТИДИ ДЛЯ ШКІРИ

ПЕПТИДИ ДЛЯ ШКІРИ


За останні кілька років у світі косметики відбулася революція, розпочата з розробки надзвичайно важливих інгредієнтів – пептидів.


Пептиди - це амінокислотні сполуки, відповідальні за побудову білків у нашій шкірі. На щастя, їх можна імітувати штучно, і вони дають результати, дуже схожі на природні білки, і досить часто вони стимулюють шкіру почати їх виробляти заново.


«Стара» косметика була зосереджена на продуктах, які проникали лише у верхній шар шкіри. Сьогодні, завдяки передовим технологіям, ми можемо наповнювати глибші шари шкіри пептидами та додатковими активними інгредієнтами, таким чином впливаючи на баланс та активізуючи бажані дії, які були ослаблені з віком.


Які пептиди слід шукати в продуктах по догляду за шкірою?


Для жирної шкіри рекомендується Marine C Thiopeptide peptide. Він впливає на роботу сальних залоз і перешкоджає утворенню чорних точок і камедонів. Цей вид пептиду міститься в продуктах COMODEX, які відповідають потребам жирної шкіри та/або шкіри з акне.

Для гіперпігментованої шкіри рекомендується застосовувати комплекс освітлюючих пептидів – Whitening Peptide. Він балансує активність меланінових клітин і разом з активними речовинами лінії ILLUSTRIOUS допомагає контролювати механізм секреції меланіну.

Для зрілої шкіри рекомендуються пептиди, які прискорюють утворення колагену, потужні гіалуронова кислота та протеоглікани – Penta Peptide – як у лінії FOREVER YOUNG. Вони усувають ознаки старіння і запобігають їх появі.

Для в'ялої шкіри рекомендований комплекс підтягуючих пептидів з лінії Château de Beaute - 3D Peptide Complexis. Він прискорює утворення 6 типів колагену, що відповідає за підтягнутість шкіри.

Для втомленої і тьмяної шкіри рекомендуються пептиди проти токсинів, щоб стимулювати активність антиоксидантних ферментів. Лінії BIOPHYTO, UNRTESS і MUSE містять очищаючий пептидний комплекс Anti Toxins Peptide.

Для шкіри з глибокими мімічними зморшками рекомендуються ботокс-подібні пептиди. Вони зменшують секрецію ацетилхоліну від нервових закінчень до м'язів, які викликають скорочення. Це Argilerine Peptide з лінії Forever Young.

Існує багато пептидів, які сприяють відновленню та покращенню стану нашої шкіри, але важливо переконатися, що вибрані вами засоби догляду за шкірою містять їх і використовують розумну технологію доставки, щоб вони проникали в глибину шарів шкіри.


Навіщо додавати пептиди в засоби по догляду за шкірою, якщо вони вже є в нашому організмі?


Відповідь проста: приблизно до 30 років активність природних пептидів поступово знижується, і як наслідок уповільнюється функціонування різних систем шкіри. Шкіра старіє, зморщується, стає в’ялою та втрачає сяйво та життєву силу. Якісні засоби по догляду за шкірою за допомогою пептидів і передових технологій можуть значно допомогти збалансувати та відновити її.

Коментарі