Кошик 0
Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню

ВСЕ ПРО РЕТИНОЛ

ВСЕ ПРО РЕТИНОЛ

ВСЕ ПРО РЕТИНОЛ


Ретинол — супергерой в індустрії догляду за шкірою. Він має силу зменшувати зморшки. Використання продуктів з ретинолом сповільнить передчасне старіння та призведе до молодшого вигляду шкіри.


Що таке ретинол?


Це похідний вітаміну А - одного з найпотужніших інгредієнтів для омолодження шкіри та схваленого FDA для використання у лікуванні зморшок.


У косметиці він відомий як ретиноїдна кислота, у засобах по догляду за шкірою як ретинол, що викликає лущення, роблячи шкіру гладкою, здоровою та пружною. Ретинол прискорює вироблення колагену та еластину, а також прискорює регенерацію клітин.

У минулому єдиним способом впоратися зі зморшками та недоліками шкіри було приховати їх під макіяжем або вдатися до пластичної хірургії.


Ретинол прискорює регенерацію клітин та бореться з вільними радикалами (бактеріями, забруднювачами повітря та навколишнього середовища). 

Ретинол — супергерой в індустрії догляду за шкірою


Кому потрібен ретинол?


У віці 25+ ретинол затримує перші ознаки старіння – тонкі зморшки.


У віці 35+ за постійного використання протягом тривалого часу він прискорює регенерацію клітин, лікує зморшки та тонкі лінії.


На жирній шкірі з акне ретинол запобігає появі чорних крапок, звужує пори, розмиває шрами після акне.

Та у разі сильного акне все ж рекомендується звернутися за порадою до лікаря. У будь-якому випадку використання засобів на основі ретинолу повинно бути поступовим, щоб ніяке подразнення або сухість не посилили запалення шкіри.


Під час вагітності та годуванні груддю проконсуьтуйтесь у лікаря перед використанням ретинолу.


Включіть ретинол у свою процедуру лікування


Сироватка на основі ретинолу бореться з такими ознаками старіння, як зморшки, розгладжує та освітлює шкіру. Використовувати його треба поступово, щоб шкіра адаптувалася.


У перший тиждень нанесіть 2-3 краплі на очищене сухе обличчя (двічі на тиждень).


На другий тиждень використовуйте препарат вже кожен другий вечір. 


На третій тиждень використовуйте сироватку щовечора разом із зволожуючим кремом.


Винна сироватка Chateau de Beaute для миттєвого сяйва та зміцнення містить інкапсульований ретинол для високоефективної дії. Такий спосіб транспортування ретинолу значно зменшує ознаки старіння, такі як зморшки та нерівний тон шкіри, сприяє еластичності та життєвій енергії.


Нічний крем


Фахівці Christina вважають, що кожен продукт має бути адаптований до конкретного стану шкіри.


Для жирної шкіри або шкіри з акне поєднання ретинолу з саліциловою кислотою в нічному лікувальному гелі Comodex це все що необхідно, щоб запобігти появі прищів і чорних крапок, а також зменшити пори та шрами.


Відновлюючий нічний крем Forever Young поєднує інкапсульований ретинол і ETF, що дає результати у боротьбі і з ознаками старіння.


Retinol E Active оптимально поєднує ретинол і вітамін Е для згладжування зморшок і шрамів після акне.

Коментарі